Vissza

Sziget 2010

Már évek óta nem a koncertek miatt járok a Szigetre. De évek óta járok, rendületlenül - a legelsőtől a legutóbbiig (2010. augusztus 11-16.) minden évben kint voltam. Írhatnám úgy is, nélkülem nincs Sziget - de mert ennek a nagyarcúságnak a valósághoz semmi köze nem lenne, nem írom. Egy ideje azonban már ügy ez nekem: ha esik, ha fúj, ha terhes vagyok, ha nem, kimegyek, hogy átéljem, hogy része legyek. Persze mindig tudósítok is róla, mert mióta médiamunkás lettem, ez is feladatom, de az újságíró objektivitása ilyenkor otthon marad.METRÓ plakátkampány (2008. június, július)

2008. június 13-a péntek volt. Mégis ettől a naptól virítanak pipacspiros plakátok az M2-es és M3-as vonalak metrókocsijaiban, hirdetve: "Az érzelmek megszentelik a helyszínt, ahol születnek." És tényleg. Mert ha metrón, ha buszon, ha klubban vagy ha az interneten szólít le a 'Nagy Ő', akkor is szerelem a vége. A szerelem pedig szerencse - herdál, aki válogat, honnan jöhet be az életébe. Erről szól többek közt Webszerelem könyvem, amely egy internetes társkeresés krónikája.Izlandi vulkán hamufelhője Európa felett

Sosem ragadtam még külföldön. Volt, hogy vágytam, bár ragadnék (négy csillag, friss palacsinta és eper reggelire, terülj-terülj asztalkám vacsorára, libériás inas felszolgálta koktél a homokos, pálmafás, langyos levegőjű tengerparton), de nem történt meg. Talán ezért nem ismertem a honvágy érzését sem, bármíly hosszú ideig - akárha egy hónapig is - tartózkodtam külhonban. Most megtört a varázs: honvággyal bővült érzelmi repertoárommal együtt London marasztalt.