Vissza

Webszerelem

WebszerelemVia: Webszerelem (nicknéven publikáltam, hiszen az Internet nickneves hely)

"Az érzelmek megszentelik a helyszínt, ahol születnek."

A Webszerelem könyv az internetes ismerkedésről szóló true fiction (Via, a szerzőnő - aki persze valójában én vagyok - saját tapasztalatait 'öntötte regénybe'). Főhőse egy huszonéves médiamunkás lány - na ő viszont csak félig-meddig vagyok én -, aki ex-modellkolléganője sikerén felbuzdulva regisztrál egy internetes társkeresőbe, és négy hónap alatt tucatnyi weben megismert férfival tesz kísérletet a közösjövő-építésre. Közben alaposan kitanulja a webrandizás műfaját a bemutatkozó sorok mögött olvasástól a 'nehéz esetek' kezelésén át a vakrandizás technikájáig, hogy végül 'elnyerje méltó jutalmát', a Társat, akit keresett. A Webszerelem egy modernkori lányregény köntösébe bújtatott kézikönyv a férfiakhoz és az internetes társkereséshez.

"A legélethűbb fotónak sincsenek gesztusai, de nincs hangszíne, sőt, humora sem. Híján van minden fontosnak, ami zsigeri vonzalmat vagy ellenszenvet gerjeszt. Így amikor a kettőből három dimenzió lett, gyakran szidtam a túltengő fantáziámat. Ahogy a könyv mindig jobb a filmnél, úgy 'szárnyalták túl' a virtuális férfiak valós énjüket. De a játék nem ilyen egyszerű. Néhányszor volt szerencsém részesülni abban a bizonyos pozitív csalódásban, ráadásul jó alaposan. Ilyen alkalmakkor csodát éltem át – és nem számított, hogy nem a szombat esti láz, hanem a virtuális világ tette lehetővé a találkozást. Ha egy másik lényben magadra ismersz és képes vagy őt megszeretni, akkor kivételes adományban van részed. Akkor is, ha munkatárs, akkor is, ha web-partner az illető. Az érzelmek megszentelik a helyszínt, ahol születnek." (Via: Webszerelem) (Klasszikusokat csak pontosan! - a szerk.)

A Webszerelem könyv médiatámogatói: Nők Lapja C@fe (NLCafe.hu), Párom.hu, Szeretlek.hu, HazaiDivat.hu

2008. júliusától ezekben a könyvesboltokban, hipermarketekben, webshopokban keresd - már ha találod, mert csúnyán elkapkodták a premiere óta - Via Webszerelem könyvét: Libri, Alexandra, Líra és Fókusz Könyváruházak, TESCO, Cora, Auchan, Saturn, Bookline.hu stb. és kedvezményesen megvásárolhatod itt, a Webszerelem könyv hivatalos weblapján.

Az internetes társkeresés témáját a hazai piacon elsőként feldolgozó könyv szerzőjével, Viával (ez megint én :)) több televízió- és rádióműsor, magazin és internetes portál készített interjút. De számos könyvajánló is megjelent a Webszerelem című, igaz történeten alapuló regényről. Debütálását metróplakát-kampány is övezte:

Magyar Televízió (MTV) - InfoGeneráció.2.0

Duna Televízió - Kikötő-Extra

ATV - Reggeli Jam

Klubrádió - Könyvklub és Női vonal

COSMOPOLITAN - Rád kattintanék

Wellness magazin

UNITE magazin

Metróplakát-kampány az M2 és M3 vonal metrókocsijaiban

Nők Lapja C@fé (NLCafe.hu)

Femina.hu

Párom.hu

Startrandi.hu

HazaiDivat.hu

ELITEmagazine.hu

RTLHírek.hu

Szeretlek.hu

SZUB.hu

Nembulvar.hu

Köszönet nekik és hála!