Olvasóim írták

Lecsaptam rá, merthogy anno ugyan megvettem, de mivel körbeadtam a családban - valahogy még azóta is köröz :) Viszont annyira tetszett, hogy szeretném magamnak is. Tudod, ez olyan relikvia nálunk - mi is neten ismerkedtünk meg anno a férjemmel és ez nem hiányozhat a polcról!

Üdv, kellemes szilveszterezést és Boldog Új Évet Nektek: Ancsin Marcsi

2014-12-31
Szia Kedves Via! illetve Arab Hercegnő(né)

Bár nőknek írtad a Webszerelm című könyvet, én férfiként olvastam. Észbontóan jóóó.!! Nem tudtam letenni. Folytak a könnyeim a nevetéstől, meg úgy az egész olyan emberi. Kész gyógyterápia.

Nagyon kellemes órákat szereztél vele. Köszönöm szépen. Te egy női rejtőjeNŐvagy. Isteni "humorzsák" tele mély érzelmekkel, aki végül elnyerte jutalmát, az Arab Herceg személyében. Gratulálok mindenhez. Szívmelengető volt olvasni, ahogy beleszerettetek egymásba.

Pompázatos neveket adtál a jelentkezőknek :-))) Skorpiós fantázia. Remélem, írsz még könyvet. Ilyen stílussal még a manapság ínséges könyvforgalom mellett is aratnál.

Arab Hercegeddel gyönyörű gyermeketek van. Minden jó kívánok nektek.

Üdv: Lezli olvasód

2014-11-08
Már másodjára olvasom el a könyved és nagyon tetszett!!!

Nagyon gratulálok hozzá, hogy megtaláltad a Te Arab Hercegedet, remélem, azóta is egy pár vagytok és boldogok!!

Mikor volt az esküvőtök? Arab Hercegről is van kép? Azóta egybeolvadtak a tetoválásai? Ne haragudj, ha esetleg sokat kérdeztem.

Móni

2010-07-01
Nagyon jó kis könyv. Vidám, vagány, fordulatos, elgondolkodtató... Én végignevettem. Karácsonyra is kitünő ajándék!

2009-12-15
Én kétszer is elolvastam, szuper jó! Ajánlani tudom mindenkinek!!

2009-12-15
Kedves Via! Én is végigcsináltam azt, amit te, de nekem nincs happy and... Sokszor magamra ismertem a könyvben...:) Szerintem találkoztunk már...

2009-10-24
Nagyon kedves könyv. Ajánlom minden szingli csajnak!

2009-10-22
Via: Webszerelem (10/10)

Már jó ideje a piacon volt ez a könyv, amikor egy áruházban belelapoztam kíváncsiságból. Rögtön megtetszett, tudtam, hogy azonnal meg kell vennem és el kell olvasnom, mert nem fog csalódást okozni. Nem is okozott. Élvezettel faltam a betűket az első oldaltól az utolsóig.

A könyv az írónő internetes társkereséséről szól. Tulajdonképpen egy önéletrajzi ihletésű regény, némi fikcióval fűszerezve. Szórakoztató, de egyben lebilincselő stílusban számol be a különböző végkimenetelű, de minden esetben sikertelen randijairól, míg végül rátalál a Nagy Ő-jére. Személy szerint nekem nagyon tetszett a különféle karakterű férfiak felvonultatása és az ennek függvényében tanúsított reakciójuk, amikor kosarat kaptak. Bár elsősorban egy humoros és könnyed történetről van szó, emellett mégis megtudhatunk néhány hasznos és fontos gyakorlati tanácsot a netes párkeresésre nézve, valamint a férfiszemélyiségjegyekre vonatkozóan.

Abszolút elnyerte a tetszésemet, bárkinek ajánlom, szingliknek és párkapcsolatban élőknek egyaránt.

2009-07-29
Szia Valaki, aki olvasod soraim!

Kellemes meglepetés ért, amikor szülinapomra megleptem magam "A KÖNYVVEL". Nem bírtam kivárni a dátumot és lassítva olvastam (három napig), hogy tovább tartson at élvezet.
Nagyon tetszett a stílus, ami vicces és néhol (ön)kritikus volt. Hangosan röhögtem egyes részein, legjobban azokon, amit én is átéltem már. (Legdurvább: Nem mentem át a srác rostáján és a terepszemle után otthagyott a randin.)

A könyv meg- és eltalált engem. Hatására feliratkoztam egy társkeresőbe, de nem az "Asztroba", mert nem hiszek a horoszkópba.

Csak kicsit azon szomorodtam el, hogy sosem voltam modell és az alkatommal nem is lehetek, de újra reménykedem!!!

Ezerszer köszi!!!!!!!!!

"Eddig az akváriumon túlról figyelő lány"

2009-07-22
Már több barátnőmet is buzdítottam e könyv elolvasására. Fergeteges humorral és nekem nagyon tetsző stílusban tárja elénk korunk internetes párkereső világát. Néhol döbbenetes, viszont nagyon szórakoztató. Habkönnyű olvasmány; mindenkinek szívből ajánlom!

2009-04-18
Én teljesen jónak tarom a neten való ismerkedést, lásd a Via: Webszerelem könyvet. A lényeg az, hogy semmit sem szabad eltitkolni, mert úgy is kiderül minden a személyes talinál. A legjobb az őszinteség :) De azért nem árt a sorok között olvasni sem :)

2009-04-16
Nagyon szórakoztató volt, igen jókat - szó szerint - vihogtam. Via kiváló elme. Remek szókinccsel, hangulati képekkel, humorral bír.

2009-03-17
Ma korán ébredtem annak reményében, hogy ez az utolsó NET nélküli napom. A családom már azon agyal, hogy ki üljön majd oda a géphez. Most már bízton állítom, hogy még azok az emberek is hiányoznak, akikkel eddig csak néhány szót váltottam. A barikörön sem tudják elképzelni, hogy hová tünhettem. Na és a jó kis MSN?

A szerelő már beharangozta, hogy újratelepítés lesz.

Ma nem kell főzni, mert tegnap este már elkészítettem mindent. Ma a tornáé lesz a főszerep.

A könyvvel is jól haladok, nagyon jó. A címét már írtam - Via: Webszerelem :)), mivel igaz történeten alapul. Egy modellből avanzsált szerkesztő-riporter könyve. Az egyik keri adón van még most is :)) A randijait írja le, akiket a neten ismert meg, társkeresés céljából. Úgyhogy nem igazán szakadtam ki a net világából. És igen izginek ígérkezik a könyv vége is :)

...

Nagyon klasz volt a könyv, drukkoltam nagyon, hogy sikerüljön Viának megtalálni az igazi szerelmet. A sok webrandinak meglett az eredménye, nagyon szimpatikus pasit sikerült találnia. Nem hiába miskolci a srác!! Én is imádom Miskolcot! Hogy miért is? Elég, ha én tudom :)))

Rika1

2009-02-21
Nagyon tetszett. Életszerű, őszinte volt. Először azt gondoltam, hogy "plagizálták" a gondolataimat. Én ugyanis a Honfoglaló címá játékon való ismerkedést boncolgatom. Az is megér egy misét, akarom mondani egy könyvet. Még lehet, hogy megírom. Gratulálok a szerzőnek. Egy "Arab Herceget" én is elfogadnék e-mailben vagy postán küldve.

2009-01-29
Íme, az én ötös listám az általam 2008-ban olvasott könyvekből:

1. Dorogi Edit: Ne nézzenek nyúlnak! 2. Abby Lee: Hol jár az eszem? 3. Szilvási Lajos: Albérlet a Síp utcában 4. Via: Webszerelem 5. Gergely Márta: Házasságból elégséges

Via: Webszerelem - Erről a könyvről már írtam egy nyári bejegyzésemben. Egy médiában dolgozó nő internetes társkeresési krónikája. Számomra nagyon izgalmas olvasmány volt, olyannyira, hogy a két ünnep között újraolvastam. Istenien lehet szórakozni a jelöltekkel való randikon és a reakciójukon, amikor lapátra kerülnek a főhősnő által. Persze a végén előkerül az áhított lovag. És a humor sem hiányzik ebből a könyvből.

2009-01-09
Hát elolvastam, nagyon tetszett, örülök, hogy ezt megosztottad mindenkivel, igazán kellemes lehetett "Arab Hercegben" megtalálni a nagy "Ő"-t a sok kisebb-nagyobb csalódások után :) Én örülök nektek és kívánom, hogy nagyon legyetek boldogok sokáig :) Üdv:Zita
Ui.: Az a kis csel a herceged részéről nagyon tetszett, amikor letesztelt és nagyon kuncogtam, amikor ezt közölte is veled :) Aranyosak vagytok :)

2008-12-26
Szia Via,

Először is szeretnék gratulálni a könyvedhez, remekül írod le a lényeget, érdekes, egyszerűen nem lehet letenni a könyvet :) Ma kezdtem el olvasni, valamikor a délelőtti órákban, és épp a romantikus költö lákásán járunk :) Amikor megláttam valamikor a nyáron a könyvet egy bevásárlóközpontban, beleolvasgattam, érdekes a címe és kíváncsivá tett :) Akkor sajnos még nem tudtam magamnak megvenni, de most karácsonyra megleptem magam vele :) És neki is estem serényen… Szóval ha végeztem, pötyögök még néhány sort róla… Gratulálok hozzá, és további sok sikert az elkövetkezendő új évben is :)

2008-12-25
Kedves Via!

Hmmm, régóta tervezem, hogy pár sort írok a könyvedről. Talán az elsők között lehettem, akik elolvasták a könyvedet, személyesen az "Arab herceg" hozott nekem egyet. ;)

Nos két dolog volt ami megragadott benne, az egyik, hogy rendkívül gördülékenyen és szerethetően írtad le a történeteteket, szerintem aki kezébe veszi a könyvedet, nem tudja letenni, én is így jártam, alig pár óra alatt sikerült végeznem vele. :) A másik dolog pedig a remény volt, hogy van értelme az internetes társkeresésnek.

Könyved hatására újból belevetettem magam az internetes párkeresésbe, új oldalakra regisztrálva, új és pozítiv gondolatokkal és láss csodát, nekem is sikerült megismerkednem valakivel, aki talán az én "Arab hercegem" lehet. Ennek már majdnem négy hónapja. :)

Egyszóval, köszönöm neked az élményt, amit a könyved olvasása jelentett és köszönöm az új lendületet ami a párom megtalálásához vezetett.

Sok sikert és boldogságot nektek és remélem lesz alkalmam olvasni tőled még pár sort! :)))

Bebiz

2008-12-09
szia Via te ifjú ara,

elolvastam a könyvedet 4 nap alatt!!! A könyv végén az össz benyomásom az volt, mintha a naplódat olvastam volna.

Legyen elég annyi, hogy mostanában egy könyv elolvasása nekem kb. 1/4 évig tart...

üdv: attil.

2008-11-29
Kedvenc könyvem: Webszerelem - mert az bizonyítja, h van értelme az internetes társkeresésnek.

2008-11-28
Hali Via! Végére értem a Webszerelemnek... 2 nap alatt... Esküvő utáni pihi van, a német tanulás még nem indult be, a munka egy hétig szünetel, ígyhát gyorsan elolvastam. Csak azért hagytam abba tegnap, mert elegem lett a sok balfácánból, akikről írtál. Bár tudom, hogy ezek több emberből összegyúrt, egy az egyben nem létező figurák, mégis sikerült kikészülnöm tőlük.

Aztán még rutinosan végigszaladtam a tartalom részen, hogy megvizsgáljam, mikor találkozol már végre a nagy Ő-vel, és úgy döntöttem, hogy még sokára...

De ma, miután tudtam, mikor jön a zéér romantisch rész, hát lendületbe jöttem, és egy szuszra kiolvastam a második felét. Nagyon tetszett. Magam előtt láttam a gesztusaidat, még a hangodat is hallottam a párbeszédeknél... Szóval remek volt.

2008-11-26
Már Arab Hercegnél tartok, még a cardiogépen is olvasok. Szuper!
Edit

2008-11-26
Bár még csak Pop Fiúnál tartok, de nagyon tetszik, különösen a fogalmazás nagyon választékos! Engem D. Tóth Krisztának a Nők Lapjában publikált lolás cikkeinek stílusára emlékeztet. Ugyanolyan lényegretörő és szórakoztató.

GRATULÁLOK!

Edit

2008-11-25
Tegnap este elkezdtem olvasni a könyvet, 3kor sikerült letennem. Remélem, lesz időm ma befejezni. Nagyon jó!

2008-11-19
Nagggyon tetszett a könyv :) Van másik is? Kéziratban is jó...

2008-11-14
A mai modern világban sok társra vágyó,szingli nő megpróbálkozik az internetes társkereséssel legalább életében egyszer. Több-kevesebb sikerrel. Némelyek elsőre sikerrel járnak,míg másoknak több pasit kell "letesztelniük", amíg rátalálnak a megfelelőre. De akadnak olyanok is, akiket kudarc ér és nem járnak szerencsével.

Valóban, elvben egyszerű a szituáció: leülünk a gép elé, beregisztrálunk egy társkereső oldalra és máris szemezgethetünk a több száz jelentkező hím közül. Praktikus, gyors, csak egy kattintás. DE. A gyakorlatban ez korántsem megy olyan gördülékenyen. Megannyi csalódással végződött randi, különböző defektes férfiakkal.

Szeretettel ajánlom minden nő figyelmébe a Webszerelem című könyvet. Ez egy huszonéves, a médiában dolgozó lány könnyed, humoros köntösbe bújtatott internetes társkereső krónikája. Figyelemmel kísérhetjük, hogy miként jut el a sok kudarcon, csalódáson, sikertelen próbálkozáson át a tökéletes partner megtalálásáig.

Én már olvastam és rögtön elnyerte a tetszésemet. :)

2008-11-05
Tegnap munka után Édesemhez mentem, és rávettem, hogy jöjjön el velem az Alexandrába ott a blaha környékén, és vegyük meg a webszerelmet. Mert hogy a múltkor nem jutottam el könyvesbolthoz, és azóta is csak epekedtem utánna. De tegnap rászántam magam. Elmentünk először az Andrássy-ra, de ott nem volt meg. VIszont áttelefonáltak a Nyugati alexandrához, és ott megvolt. :) Átsétáltunk oda, miután a "Nem értem, mit lehet így rajongani a könyvesboltokért..."- Kedvesem (igen, némi atyáskodó gúnnyal leszoltak könyvek iránti rajongásomat, szóval) miután én Édesmet sikerült elrángatni a történelem polc elől. Leragadt a második világháborús könyvek előtt. Szóval átbattyogtunk a Nyugatihoz, és birtokba vehettem a könyvet. Tegnap este bele is vetettem magam, míg Párom várost épített a gépen, meg ma reggel úton melóba is azt olvastam. Hamar kivégzem így sajna, de nagyon jó. Olyan igazság, valóságszagú, és rengeteg élményt ébreszt fel, amit elfelejt az ember lánya, ha boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él.

2008-11-02
Helló!

Én nem nagyon szoktam könyvet olvasni (eddig egy kötelező olvasmányt rágtam végig, a többit csak átfutottam a lényeg miatt) (ja, 15 éves vagyok!), mert nem kötnek le, de Via könyvét végigolvastam...

A legjobban az tetszett benne, hogy minden fejezet önálló történet, de közben a szálak egybefutnak (mint a Bűbájos boszorkákban). A történetek pedig nagyon tanulságosak, főleg azoknak, akik az Interneten keresnek társat. Igaz, ebben én még nem vagyok benne, de számomra mégis tanulságos volt.

Az is jó, hogy a könyvön ott van Via fotója, ami miatt el lehet képzelni, hogy ezt a könyvet milyen nő írta... Szóval, hogy egyáltalán nem egy bányarém. És hiába szép, szőke és elegáns, mégis okos, ami ritkaság. Ez egy csoda!

És végig jó érzés volt olvasni a könyvet, sokat mosolyogtam közben. Vannak benne jó poénok! :D

Szóval nem sok könyvet olvastam eddig, de a Webszerelmet még el fogom olvasni párszor. És alig várom Via újabb könyvét!

Vivien

2008-09-31
Helló!

Azzal kezdeném, hogy én nem olvasok olyan könyveket, amik nem szolgálnak nekem információval most vagy később.

A Webszerelem könyvet mégis a kezembe vettem és elkezdtem olvasni.

Amikor olvasom milyen kritériumok alapján keresel, az első gondolatom: mintha az exem hallanám /minden ember párhuzamot von két ember között, mégis kire hasonlít, és lehet, hogy az alapján már be is skatulyázta/. Tovább olvasva viszont, ahogy kiválasztottad a helyszínt, ahol találkozol a jelentkezőkkel, akkor már azt gondoltam mégsem.

A Következőre lettem figyelmes: a könyv nagyon gyorsan pörgött, pedig részletesen leírtál mindent.

Amikor kiderül, hogy az egyik fiúval egy helyen dolgoztok, lapozni akartam mert tudtam hogy összejöttök. De egyúttal kíváncsi voltam mit rontott el /mindig más hibáján tanulj, ne a tiéden/. Na viszont ilyen hibára nem számítottam...

De mivel a nap már későre járt, így félretettem a könyvet. Másnap késő délután folyattam. Este már be is fejeztem.

A jó könyveket szívesen elolvasom, és ha lenne második rész, azt is elolvasnám. És biztos, hogy még fogom használni a könyvet okulás és tapasztalatszerzés képpen.

Bye, joci

2008-10-18
Sziasztok!

Ebben a percben fejeztem be a könyvet. Nagyon tetszett!!!!! Nemrég regisztráltam fel én is netre, próba cseresznye, ha Viának bejött nekem miért ne?!

Ez egy olyan könyv, amit nem lehet letenni, sok mindenre megtanított.

Nagyon naiv voltam idáig mindenkiben az igazit kerestem ,de Via megtanított legyek türelmes mert az igazihoz idő kell. Nem adom fel, mert a könyv erőt adott az újra kezdéshez, mivel a neten nem csak a nagy Ő-k rohangálnak és csalódásom miatt is vettem meg a könyvet.

Ajánlom, hogy olvassa el mindenki!!

Üdv: Egy rajongó, beeshop

2008-09-16
Tegnapelőtt és tegnap kiolvastam a Webszerelmet. Nem tudtam letenni, csak mikor muszáj volt, most újraolvasom. Első olvasásra, mikor nagyon érdekel valami, végigfalom, és csak annyi marad meg, hogy hú de jó volt. Másodjára már konkrétumokkal is tudok mit kezdeni. Egyébként rengeteg gondolatot és emléket ébresztett a második - tegnap ótai- fele is. A legkomolyabbat azon mosolyogtam, hogy Arab Herceg - Via élete párja - is miskolci fiú.

Muskátli

2008-09-03
Sziasztok!

Nem nagyon hittem a neten való ismerkedésben, rengeteg előítéletem volt. Eddig! Via meggyőzött! Elkezdtem olvasni a könyvet és nem tudtam letenni. Minden fiú után alig vártam a következő „páciens” vicces, megdöbbentő, vagy éppen hajmeresztő történetét. Néha azt gondoltam „na ezt már biztosan nem lehet fokozni”, és DE…! :) A könyv végéig azt hiszem mindenféle pasi típusból kaptam ízelítőt. Jól kiismerhettem őket Via humoros és valóban kíméletlen elemző képességének köszönhetően. A végére sem ment el a kedvem a pasizástól, hiszen ha a vége…, na de mindenki olvassa el a könyvet! ;)

Szerencsére most nem keresek pasit, de ha erre kerülne sor (azért ne így legyen :) ), bátran merülnék el a neten lévő kínálatban, és használati utasításként a Webszerelmet böngészném. :)

Hajrá webrandi! Bárki lehet olyan szerencsés mint Via és Arab herceg. ;)

chrys

2008-08-28
Szia Via,

Olvastam a Webszerelem könyvet. (Általában Sci-Fi-t olvasok, de egy barátnőm addig nyaggatott, míg végül megvettem és elolvastam). Nagyon pozitívan csalódtam. Messze többet kaptam, mint amire számítottam (bocs).

Az elmúlt évek egyik legnagyobb könyv élményét szerezted a könyveddel, ami még számomra is meglepő a sok tudományos fantasztikum után.

Talán ideje lenne a nőkkel is foglalkoznom, a robotok helyett :)

Hajrá Via! Gratulálok! Majdnem Asimov

2008-08-24