Médiamegjelenések

A Centrál Színház honlapján ‘Pintér Béla: Szutyok’ előadásunk a Színházak Éjszakáján

Dátum: 2014.09.15

A Centrál Színház honlapján ‘Pintér Béla: Szutyok’ előadásunk a Színházak Éjszakáján

A Kulturnaplo.hu portál ‘Pintér Béla: Szutyok’ előadásunkról a Színházak Éjszakáján

Dátum: 2014.09.21

Akit kevésbé szeretnek, soha sem tudja pontosan, miért is szeretik őt “kevésbé”. A világ igazságtalanságát okolja, vagy az emberek érzéketlenségét, holott valójában érzelmi intelligenciájának fejletlensége; önzése és beszűkültsége miatt kerüli őt mindenki. Mert bizony kerülik. Nem szívesen állnak vele szóba. Nem szeretve lenni, pokoli kín. Tekintete összeszűkül, fogát összeszorítja, keze ökölbe szorul. Ilyenkor a legveszélyesebb. Ő, akit kevésbé szeretnek.

A Kossuth Rádió interjúra kért fel a divatról

Dátum: 2010.04.25

Nem csak regényt írok (Webszerelem, ugye ;)), de főszerkesztek is: a magyar divatéletről riportoló HazaiDivat.hu portál 'anyukája' vagyok. Kiderült, tudja ezt a Kossuth Rádió is, mert felkért, hogy 2010. április 27-én, kedden 9:30 és 10:00 között beszélgessek a stúdióban a divatról, a divatkövetésről. A Napközben című délelőtti műsor vendége lesz Glotz Erika divattervező és Kárpáti Bea pszichológus is, sőt, beszélgetésünkbe telefonon bekapcsolódik majd Bajczár Éva, az Intercolor színbizottság egyetlen magyar delegáltja is. Érczfalvi András műsorvezető arról kérdez majd bennünket, hogy vajon mennyire kerül közel a divatbemutatókon látható divat a napi felhasználókhoz, tehát extrém, vagy nem, ami a kifutókon fut? Illetve hogy a nagyvárosok és a kisebb települések között fennálló divatkövetési különbségnek mi a lehet az oka? A divatot pszichológiai szempontból is vizsgálja majd a műsor: hogyan sérül az, aki bár szeretné, de nem engedheti meg magának, hogy kövesse a divatot, illetve betegség-e a túlzott divatkövetés? Szerinted?

MTV InfoGeneráció.2.0 interjú Webszerelem könyvemről

Dátum: 2009.02.13

Az internetes társkeresés kortünet. Az egyik legnagyobb webes társkereső portál nemrég végzett felmérésen szerint egymillió ember ismerkedett vagy ismerkedik épp online Magyarországon. Ha egy téma ennyi embert érint, akkor annak a televízióban a helye. Nem gondolta ezt másként az MTV technológiai magazinjának szerkesztősége sem, és interjúban kérdezett az internetes társkeresésbeli tapasztalataimról és persze a Webszerelem könyvemről. Az interjú 2009. február 13-án, pénteken :P a 13:00-tól fut az M2-n, az InfoGeneráció.2.0 című műsorban.

Az ATV Reggeli Jamjében Jaksity Katával beszélgetünk Webszerelmemről

Dátum: 2009.04.09

2009. április 9-én, csütörtökön 8:20-tól, tehát az utolsó reggeli hírek előtt, az internetes társkeresésé lesz a főszerep az ATV Reggeli Jamjében. Jaksity Kata kérdez majd a webes ismerkedésről, Webszerelem tényregényem kapcsán. Ha te is érintett vagy - akár mert keresel, akár mert kíváncsivá tesz a téma - érdemes az ATV közéleti ébresztőműsorával indítanod a napot.

A Klubrádió Női vonalában Jaksity Kata kérdez Webszerelmemről

Dátum: 2009.03.24

A Klubrádió Női vonalában, 2009. március 24-én 13:00-tól 13:30-ig Jaksity Kata kérdez majd az internetes társkeresés során szerzett tapasztalataimról és a mindezen alapuló tényregényemről, a Webszerelemről. A Klubrádió életmód magazinja nőkről szól, de nem csak nőknek, ezért ha nő vagy, ha nem, mindenképp érdemes a Klubrádióra hangoldon (Budapesten a 95.3-on), főleg, ha egyike vagy annak az egymilliónak, aki ma Magyarországon érintett az internetes társkeresésben. Ha még csak kacérkodsz a gondolattal, akkor is hasznos lehet neked az interjú, ha pedig eleve idegengedsz a webes társfogás műfajától, na akkor lehet csak hasznos igazán ;) Az adó itt fogható országhatáron innen és túl:

Webszerelmes beszélgetés a Duna TV Kikötő-Extra című műsorában

Dátum: 2009.02.12

Milyenek a mai párkapcsolatok? Miért ilyenek? Mi a probléma velük? Van-e probléma velük egyáltalán? Ezeket a kérdéseket boncolgatja a Duna TV Kikötőjének csütörtök esti extra kiadása, Kikötő-Extra címmel a Valentin-nap közeledtével, 2009. február 12-én, 20:30-tól. A műsor vendégei: Horgas Eszter fuvolaművész, Hirtling István színművész és a Webszerelem tényregény szerzőjeként én is. A televíziós beszélgetés 5 kontinens 70 országában fogható.

A Klubrádió Könyvklubjában Oláh Andival beszélgetünk a Webszerelemről

Dátum: 2009.02.05

2009. február 5-én reggel rám ébred az, aki a Klubrádióra hangolja magát (Budapesten a 95.3-on), mert a 7-es és a 9-es hírek előtt - 6:55-től és 8:55-től - Oláh Andrea beszélget velem 5 percben Webszerelem könyvemről és az internetes társkeresés műfajáról. Ha nem vagy koránkelő és/vagy 10 percen át is elhallgatnád az interjút, akkor jövő hétfőn (február 9.) 13:00-tól tekerj a Klubrádióra, és az egyórás Könyvklubban megteheted. Ha pedig inkább hétvégén rádióznál, akkor a vasárnapi (február 15.) ismétlés a te műsorod! A véleményednek pedig ne szabj gátat - tudod, a Klubrádió szlogenje ez: "Tények, vélemények"... Az adó itt fogható országhatáron innen és túl:

A Nők Lapja Hétvégén pódiumbeszélgettem Webszerelmemről

Dátum: 2008.05.17

A Nők Lapja C@fé szerkesztősége a Nők Lapja Hétvégén (2008. május 17-18.) pódiumbeszélgetést szervezett Az ismeretlenség varázsa - hatékony módszer vagy egyszerű húsvásár a netes társkeresés? címmel. Az NLCafe.hu, mint a Webszerelem könyv egyik kiemelt médiatámogatója beszélgetőtársnak hívott - a Rapid randi vezetőjével Frankó Ágival és a Nők Lapja C@fé párkeresőjének üzemeltetőjével, Markovics Andrással együtt -, és Bakos Zsuzsi kérdéseire válaszolva megoszthattam a jelenlévőkkel internetes társkeresési tapasztalataimat. Bár a könyv még nem lehetett jelen - csak a pólónon virított, hogy Webszerelem :) -, az antré azért jól sikerült: egyetértően bólogató és fel-felnevető hallgatóság közben, hasznos gondolatokért köszönetet nyilvánító nézők utána. Utólag is örökhála!