Vissza

A Nők Lapja Café részleteket közölt Webszerelem könyvemből

Via: Webszerelem


Dátum: 2008-06-24

A Nők Lapja Café részleteket közölt Webszerelem könyvemből

A teljes NLCafe.hu cikk itt

Élő szó

A neked való pasira vadászol? Próbáld ki a webet! Az internetes társkeresők világában éppoly bőséges a választék, mint a munkahelyen, a suliban, a klubokban vagy a buszon. Sőt. A világháló nem lokális. Ha az igazi az ország másik végén él, akkor is behálózhatod.


A testi-lelki társ - alias 'Nagy Ő' - megtalálása persze a virtuális világban sem egyszerű feladat: a weben is akadnak beteges hazudozók, megrögzött csalfák és zaklató hajlamúak szép számmal. De jelen van az 'intelligens plusz jóképű' típus is, csak okosan és kitartóan kell keresni. És a siker érdekében persze az sem árt, ha tudod, kire vágysz. Akkor aztán az internetes társkereső a maga többszázezer regisztrált pasijával valóságos aranybányává válik egy szerelemvadász lány számára.

Nekem persze könnyen nagy a szám: én már kipróbáltam az internetes randigépezetet. Kitanultam a vakrandizás technikáját, meg a bemutatkozó sorok mögött olvasást és néhány hónap alatt tucatnyi pasival tettem kísérletet a közösjövő-építésre. Volt olyan, akivel csak egy csésze teáig jutottunk, de akadt olyan is, akivel egymásba szerettünk.

Ez itt pedig nem más, mint az utam krónikája regisztrálással, randevúkkal, csalódásokkal és szerelmekkel kikövezve. Ha akarod, modernkori lányregény egy huszonéves nő tollából, ha akarod, kézikönyv a férfiakhoz és az internetes társkereséshez. Nekem mindegy. Neked írtam.