Vissza

A Nők Lapja Café cikkeket közölt Webszerelemről, és a közelgő esküvőnkről

Webszerelmes lakodalom


Dátum: 2008-07-25

A Nők Lapja Café cikkeket közölt Webszerelemről, és a közelgő esküvőnkről

A teljes NLCafe.hu cikk itt

Egy internetes ismerkedés sikertörténete

2008. augusztusában, az Európa hajón örök hűséget fogad egymásnak két fiatal, akik az internetes társkeresők nélkül sosem találkozhattak volna, hisz a weben történt találkozásuk előtt 170 km válaszotta el őket egymástól. Hogy ez miért hír? Hát mert történetükről könyv született, melyet 2008. júliusától Te is elolvashatsz. Via, a Webszerelem című true fiction szerzője őszintén ír az internetes ismerkedés buktatóiról és létjogosultságáról, miközben főhőse, a huszonéves ex-modell, médiamunkás lány történetén keresztül bepillantást enged tucatnyi webrandiba. És hogy pontosan mikor lesz a lagzi? Keresd a feliratot a hajón!


Ismerkednél az Interneten? Nem?! Még akkor sem, ha valaki megsúgná Neked, hogy az igazi 170 km-rel odébb lakik? Ja, hogy akkor inkább elutaznál oda, hogy szembejöhessen Veled? És mi van, ha a 'nagy Ő' épp nyaral? Vagy nem abba a klubba/kávézóba/sétálóutcára jár, ahol Te összefutni tervezel vele? Ha viszont regisztrálsz egy webes társkeresőn, előbb-utóbb leül a gépe elé, és ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, a szűkített keresés segítségével a szoftver elédobja majd adatlapodat - többek közt erről értekezik Via nemrég megjelent, Webszerelem című könyvében.

Hogy szerinted a távkapcsolat nem működik? Lehet benne valami. De elképzelhető, hogy a Tőled 170 km-re élő 'nagy Ő' egy ideje azt fontolgatja, a Te lakhelyedre költözik, csak arra vár, legyen kiért, legyen kivel. Na, ha ekkor toppantok be egymás életébe, kész a happy end!

Többek közt erről értekezik Via nemrég megjelent Webszerelem című könyvében, melynek főhőse egy huszonéves médiamunkás lány, aki ex-modellkolléganője sikerén felbuzdulva regisztrál egy internetes társkeresőbe. A négyhónapnyi intenzív webrandizás során tapasztal pro és kontra is, miközben praktikus felismeréseket tesz a műfajról, amely ma már nem egy szűk csoport hóbortja: Magyarországon félmillióan használják az ismerkedés on-line formáját. Legtöbbünknek pedig akad ismerőse, aki az interneten találta meg jelenlegi párját, sőt, sokan házassággal végződő webrandizásokról is beszámolnak...

A Webszerelem könyv is igaz történeten alapul, a regényírás eszközeit hívva segítségül szól a webes társkeresésről pro és kontra, miközben bemutatja, hogyan használhatjuk úgy ezt az eszközt, hogy valóban társra találjunk a segítségével.

A Webszerelem könyv 2008. július elejétől 3D-ben is ott van a könyvesboltok (Alexandra, Libri, Fókusz stb.) és a hipermarketek (Auchan, TESCO, Cora) polcain. Persze az internetről (Bookline.hu, Alexandra.hu, Libri.hu, Fókusz Online, VELVET Pláza stb.) továbbra is kedvezményesen rendelhető. A könyv bolti ára 2 999 Ft, de a kiadótól (WhySoft) 30%-os kedvezménnyel, azaz már 2 099 Ft-ért megvásárolhatod a könyv hivatalos weblapján, a Webszerelem.hu oldalon.